miercuri, 10 octombrie 2012

And when you smile...

 Atunci când zâmbești...toată lumea are impresia că ești fericit,doar că nu e așa.
 
 Zâmbetul poate ascunde prea multe în spatele lui,cum ar fi o rană care continuă să se adâncească cu fiecare secundă care se scurge lent peste sufletul tău,dar atât de repede atunci când ai cea mai mare nevoie de ea.
 
 Zâmbetul...poate ascunde atât de multă tristețe și atât de multe dezamăgiri...
 
 Dacă zâmbești,nu înseamnă că ești fericit.Înseamnă că,pur și simplu,încerci să nu îi molipsești și pe alții cu pesimismul,cu tristețea,cu deziluziile tale.
 
 Poate că dacă am reuși să scăpam de aceste lucruri...am zâmbi,cu adevărat.Doar că uneori e atât de greu să zâmbești când în interiorul tău lacrimile încep să nu mai încăpă în ființa ta...
 
 Atunci când...pur și simplu simți că nu are niciun rost să mai speri,să'ți faci iluzii care,poate,nu sunt nici măcar aproape de adevăr...atunci nu mai poți zâmbi,oricât de mult ai vrea și oricât de mult ai încerca...sentimentele negative iau locul gândurilor tale fericite și tu,ca individ,simți că nu mai ai scăpare,că asta e ultima data când mai poți să înduri.
 
 Doar că...noi continuăm,cu inima frântă,cu visele sfarmate,cu iluziile înșelătoare și cu viața noastră,oricât de rea ar fi ea.
 
 " Pentru că singura care a mai rămas a fost speranța. "
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu