sâmbătă, 14 iulie 2012

Mi'e teama.

Atat de contradictoriu este faptul ca toata lumea spune ca " ne'am schimbat " in momentul in care nu mai actionam la fel ca inainte,sau,mai bine zis,cum erau obisnuiti...poate chiar cum le placea,dar ca " lupul isi schimba pielea,dar naravu' ba ".Ce inseamna proverbu' asta ? hmm...faptul ca poate are loc o schimbare in atitudinea ta,dar,la un moment dat,posibil sub o presiune considerabila,vechea atitudine va reveni si ne vom comporta exact ca inainte.
Mie mi se pare o porcarie asta ideea asta cu ba te schimbi,ba ramai acelasi.Parerea mea e ca iti mulezi personalitatea in functie de persoanele cu care stai si de preferintele lor,dar daca acele persoane,de exemplu,nu iti suporta un prieten cu care tu esti apropiat...incerci in viziunea lor sa te indepartezi de acea persoana,pentru a le face pe plac.Poate ca tu chiar nu vrei asta,dar anumite pareri ale celorlalti te determina sa iei anumite decizii aiurea.
Ma rog,mie mi se pare total aiurea,dar poate ca am facut si eu chestia asta...posibil inconstient si am ranit anumiti prieteni...dar eu sunt totusi de parere ca atunci cand nu se mai intorc la tine si refuza sa te mai creada prieten in momentul in care va certati dintr'o copilarie...acea prietenie nu era menita sa existe.Unele prietenii sunt chiar impotriva vointei noastre,sa le facem pe plac altora....sau poate chiar sa ajungem intr'o pozitie favorabila pentru situatia noastra : sociala,scoalara,din punct de vedere al carierei,etc.

Dar totusi,ce legatura are titlul cu ce am scris pana acum ? Eh,era doar o scurta prezentare a ceea ce am reflectat azi in timp ce stateam acasa.
Ma gandesc ca,totusi,n'am prieteni,ci doar cunostinte cu care imi petrec timpul ca sa nu am o viata atat de trista.De ce mi'e teama ? ca o sa raman si fara persoanele astea,ca voi ajunge in totalitate singura...desi asa ma simt si in momentul asta.
Unul dintre cele mai aiurea momente din viata ta e atunci cand prietenii tai isi fac planuri,fara tine.Sau cand pur si simplu altcineva iti ia locul,pe care tu l'ai castigat cu multa munca,multe lacrimi,mult timp pierdut.

Eh,am trecut eu prin chestii mai nasoale,de ce mi'ar mai pasa de chestia asta?Ah,da,pentru ca nu ma asteptam...pentru ca eu am fost acolo cand a fost nevoie de mine,dar cand eu am ceva toti se fac disparuti.Ehhh...nasol va fi momentul in care mie chiar NU imi va mai pasa,si o sa trec ca si cum nici nu as cunoaste unele persoane.

Poate ca n'am cu adevarat nevoie de prieteni,si asa nu aduc absolut nimic bun.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu