sâmbătă, 9 iunie 2012

How to love ?


 Cum să iubești ?  
 Da,cred că este una dintre cele mai stupide întrebări pe care le poate pune cineva...și cu toate acestea fiecare dintre noi ne'o punem măcar o data în viață,când simțim că nu mai suntem în stare să emanăm acest sentiment,doar la nivelul cuvintelor...nu și a simțurilor. 
 Probabil...nu,mai mult ca sigur nu există 2 tipuri de a iubi asemănătoare,fiecare iubește în felul lui și oricât de mult ar încerca să nege încă iubește acea persoană de care a fost rănită în atât de multe feluri încât nici măcar nu le mai poate număra...sau poate chiar invers,acea persoană care a fost mereu acolo,alături oricât de greu ar fi fost...și pe care nu a fost în stare să o aprecieze la momentul oportun. 
 Iubire?ce e iubirea de fapt ? Din punctul meu de vedere...iubirea reprezintă pur și simplu acel sentiment de atașament simțit față de amintirile pe care două persoane le au împreună....nimic mai mult,nimic mai puțin.Dar ... "iubirea" ne provoacă să devenim mai buni...nu pentru noi,ci pentru acea persoană specială de la care nu ne putem lua gândurile oricât de mult am încerca,oricât de mult am vrea să ne concentrăm pe altceva...pentru că atunci când te doare ceva toată atenția ta se îndreaptă către sursa durerii...doar că această este o durere eronată,pe care ne'o inducem singuri și de care nu suntem în stare să scăpăm. 
 Uneori chiar încercam să luăm măsuri împotriva acestei stări...introducând pe altcineva în viața noastră amoroasă,probabil crezând că dacă va exista o altă persoană asupra căreia se vor concentra gândurile noastre durerea va dispărea...dar ne înșelăm,durerea nu dispare,dar se amplifică.Cu fieacare nouă persoană pe care o adăugăm în gândurile noastre,durerea se mărește și ajunge,intr'un final,să ne acapareze cu totul .. lăsând în urma ei doar o imensă gaură neagră,o persoană atât de incapabilă de a mai privi sentimentele intr'o manieră bună încât rămâne o " persoană de gheață ",fiind capabilă să mai simtă doar durere fizică...nimic mai mult. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu