joi, 29 septembrie 2011

Sweet September

             Mai stii cum era...cand tot ceea ce putea sa perceapa mintea ta erau sarutarile lui ? Cand corpul tau reactiona doar la imbratisarile lui ... pentru ca orice alt stimul ti se parea de un infinit de ori mai slab decat acea caldura ? 
        Mai stii cand ... gandurile tale se inconjurau in jurul unui cocon de sentimente si asteptau momentul propice sa iasa din el intr'un fluture maiestuos,si sa descopere lumea ? Cand...prin intermediul ochilor lui vedeai lumea intreaga,exact cum ti'o doreai ? Cand...orice cuvant pe care il auzeai de la el ti se parea ca o comoara veritabila pe care o pastrai ascunsa,undeva,in sufletul tau...ascunsa de ochii curiosilor care puteau sa se infrupte din bogatia ei si s'o lase descoperita,stralucid din ce in ce mai putin cu fiecare indiscretie.
Mai stii cand...fiecare secunda alaturi de el ti se parea o eternitate,una placuta,pe care ai trai'o pana la sfarsitul lumii?
Si..mai stii cand...credeai ca o sa dureze o vesnicie .... si defapt nu s'a intamplat asa ? Defapt...in cateva secunde tot ceea ce simteai tu s'a transformat in mici cioburi foarte taioase care le simteai cum iti perforeaza pielea doar uitandu'te la ele.Cum...prin fiecare cuvant simteai ca o alta arma isi indreapta tinta spre tine si trage neincetat,nimicind orice ramasita de iubire pe care o mai aveai.Nenorocind orice vis,orice aspiratie,orice gand..oricat de infim era el despre voi doi.
Da,inca stiu.Inca mai simt acele cioburi incercand sa patrunda in pielea mea,dar de data asta nu mai reusesc.De data asta nu le mai las sa o faca.De data asta stiu ca am ales bine si ca nu se va mai intampla asta.
De ce ? Pentru ca ... pur si simplu ... stiu.Singura data in viata mea cand am o certitudine...si este legata tocmai de tine.
Tu,care ai reusit doar in...cateva momente sa ma faci sa uit de tot si de toate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu