luni, 29 august 2011

Who do you think you are?

Da' cine te crezi mă ? Crezi ca tu eşti folosită ? Crezi ca tu îţi pierzi " prietenii " ? Crezi ca tu ai dreptul sa vorbeşti cum vrei fără sa suporţi consecinţele ? Te crezi o zeiţă,nu ? Cine crezi ca eşti,un înger negru care are voie sa zică orice şi toţi să i se încline,ca altfel le tai capu',sau cum ? Crezi ca eşti singura în faţa careia mulţi se prefac şi pe la spate sunt mari jigodii de oameni ? Crezi ca eşti singura care are probleme ? Crezi ca toata atenţia trebuie sa se focuseze asupra ta ? Crezi ca eşti singura care a fost părăsită ? Crezi ca eşti singura de care si'a bătut joc lumea ? Crezi ca doar tu contezi ? 
Hai sa'ti răspund eu : NU.
Eşti doar o alta fraieră care suferă.So what ? Se poate si mai rău.Te consideri mare victimă si crezi ca dacă spui tuturor o sa te creadă mulţi cine ştie ce regina.Da,poate regina,dar a dramei,a prostiei,a inganfarii,a nesimţirii si multe altele,dar mi'e prea scarba sa le mai înşir.De ce mi'e scarba ? Pentru ca ai facut prea multe si ai rănit prea mulţi oameni ca sa te mai poţi numi " victimă ".Karma is a bitch only if you are,and you're a big bitch.A fuckin' big bitch.

Crezi ca rezolvi ceva dacă spui fiecărei persoane cu care vorbeşti ce ai mai păţit în ultimele cateva secunde din viaţa ta mizerabilă? Nu'ti ajunge ca suferi tu ca proasta si conştientizezi acest lucru ? Presupun ca nu.Vrei sa ştie si alţii,sa zică,poate " Vai,sărăcuţă fata,hai sa o ridicăm toţi în slăvi si sa facem cum vrea si cum zice ea,poate aşa o sa se simtă mai bine ! Sau hai sa stăm toţi după curu' ei,poate aşa îi trece durerea din suflet. " Care suflet mă ? Tu nu ai aşa ceva.Nu meriti sa ai aşa ceva.Pentru cate ai făcut nu ai merita nici măcar sa mai fii vie.Dar...întotdeauna după soare vine furtuna,si tu te aflii,momentan,doar în faza de calm,pentru ca,ceea ce o sa vină,ha...va devasta tot.


 { Da mă da,e pentru cineva,conteaza cine ? Nu.Doar pentru mine.Pentru ca mi'a ajuns cat de buna am fost si cat de mult m'am lăsat călcată în picioare de o zdreanţa care ar face un serviciu întregii omeniri dacă nu ar mai exista. }

2 comentarii:

Anonim spunea...

trist post....

Hyperactive Dreamer of Doom spunea...

Neahh,doar facut la nervi cand aveam nevoie sa ma descarc. :)

Trimiteți un comentariu