sâmbătă, 22 ianuarie 2011

I'm sick of it.

I'm sick of all of it ! Nu puteti sa va vedeti de vietile voastre si sa nu va mai bagati ca idiotii in a mea?Pe bune,chiar nu am nevoie de toate sfaturile voastre care provin din strafundul vostru ego prin care va doriti sa ma vedeti din ce in ce mai distrusa.
In loc sa...sa fiti de partea mea.Come on dude,e asa greu ? Eu o fac intotdeauna pentru voi...dar se pare ca reciproca nu este valabila.Mda,cred ca trebuia sa ma obisnuiesc de mult cu chestia asta,doar ca e atat de greu cand te lovesti de aceleasi probleme cu alti oameni,in care poate aveai mai multa incredere.Pe care ii credeai totusi diferiti.Ha,bine zic credeai,pentru ca intotdeauna ceea ce noi credem este dovedit fals,invalid,efemer.
Cine ar fi crezut acum un an ca voi fi asa?Nimeni,cred.
Cum sunt?Plina de ura fata de tot ce ma inconjoara.M'am imbolnavit cu prefacatoria voastra.Chiar nimeni nu mai poate fi sincer?SAU MACAR SA NU MAI COMENTEZE DIN ORICE CACAT?
Toti visam la printese blonde cu ochii de'un albastru nemaintalnit,la un fat-frumos care totusi are si altceva in acel minuscul creier in afara de narcisismul care vine la pachet cu acesta,la cai albi care'ti cutreiera imprejurimile si iti provoaca o inexplicabila bucurie doar cand ii privesti cat de liberi se simt doar fiind...ei.
Poate ca basmele nu sunt cea mai buna cale de a incepe viata...si totusi ti se par atat de reale in acele momente,incat atunci cand tot acest zid imaginar este distrus te simti atat de nesigur incat parca iti vine sa te izolezi de tot si de toate doar pentru a reusi sa refaci acel mic basm creat in adancul tau,unde tot ce iti doresti este posibil.Dar din pacate nu se intampla asa.Cand intrii in cruda lume a adevarului esti singur,nu mai este nimeni acolo sa te tina de mana si sa te indrume.Esti doar tu si gandurile tale.Si totul se petrece atat de rapid,de parca ai fi intr-un carusel iar cursa este pe o perioada nedefinita...si te tot invarti in jurul aceluiasi subiect,aceleiasi probleme fara rezolvare,acelorasi ganduri care'ti tot revin in minte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu