miercuri, 3 noiembrie 2010

Story II

Aerul din camera parea din ce in ce mai sufocant.Nici fereastra larg deschisa nu prea ajuta.
Singuratatea imi imbratiseaza trupul intr'o stransoare puternica ce ma lasa usor usor fara respiratie.
Nu.
Trebuie sa mai revad pentru o ultima data acel loc plin de amintiri.
Pornesc grabita inspre el.Picaturile de ploaie ce'mi atingeau trupul se evaporau repede pe pielea'mi infierbantata.
Drumul pare nesfarsit.Cu fiecare pas,pare din ce in ce mai departe.Cand privesc in spate,vad cum nu am inaintat aproape deloc.
Dar entuziasmul meu creste,provocandu'mi o stare de euforie ce ma face sa continui.Este ultima data cand voi mai retrai acele minunate intamplari,macar de aceasta data sa nu ma pierd pe drumul plin de bifurcatii.
Mai am putin si ajung la micul culoar ce duce la...locul nostru.Simt cum pulsul meu incepe sa o ia razna doar la gandul apropierii.Ramurile ce tineau departe de ochii curiosilor taramul nostru de basm incep sa'mi faca loc,ele parca simtindu'mi dorinta si vrand sa participe la unison cu mine la aceasta experienta.
Dupa inca doar cativa pasi,privirea mea este napadita de lacrimi calde,ce'mi dezmierda usor obrajii.Inca era acolo,dupa tot acest timp.
Ma apropii din ce in ce mai stangaci,savurand fiecare secunda cu o pasiune nemaisimtita de mine pana in acea clipa.Extazul ma cuprinde,alungandu'mi orice gand ce mi'ar sopti,fie si pentru o milisecunda,faptul ca ar trebui sa ma intorc.
Ploaia incepea sa se domoleasca,de parca si cerul vroia sa traiasca bucuria impreuna cu mine,oferindu'mi acelasi cer senin de care aveam parte de fiecare data cand sufletele noastre se reintalneau in acest loc sacru.
Ma asez pe banca uda si incep sa ingan usor cateva versuri.Simt cum un val intens de bucurie incepe sa'mi cuprinda trupul,dar in acelasi timp si sufletul.
Privirea mea este atrasa de o scrijelitura neglijenta ce se afla sub mana ce cazuse usor pe langa corpul lipsit de puterea de a mai face vreo miscare.Acum imi amintesc . . . inima noastra.Pe care am promis sa o impartim vesnic contemplandu'ne dragostea.
O respiratie calda imi mangaie usor umarul.Tresar.Cu o miscare tremuranda a capului imi indrept usor privirea peste umar...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu