vineri, 22 octombrie 2010

Live the moment?

Cum poti trai clipa atunci cand nu o simţi cu adevărat?
Sau cum sa risipeşti o clipa atat de specială?

E ca atunci cand...iubeşti pe cineva atat de mult încat în fiecare persoana îl vezi pe EL.Si efectiv pentru o clipa pulsul tău începe ca o ia razna.Picioarele tale par ca nu mai pot face nici un pas inainte.Tremuri...Toata atenţia ta se focalizează asupra lui si tot ce vrei este ca acea clipa sa îngheţe,doar pentru a putea sa'l mai priveşti încă puţin.
În clipa aceea,toate momentele petrecute împreuna ti se derulează în fata ochilor ca si cum atunci viaţa ta ar lua sfarşit si ti'ar fi judecată întreaga existentă umană.
Fiecare moment cand ai plans,fiecare moment cand ai iubit sincer,fiecare moment în care ai fost fericită alături de el.Fiecare gand care te macina în fiecare seara,si fiecare lacrimă care îţi mangaie uşor chipul si îţi trezeşte amintiri răvăşitoare,care în cele din urma ajung sa se transforme în disperare datorită răspunsurilor negăsite la întrebările tale,pe care ti le tot repeti în minte în speranta ca poate de data asta le vei găsi răspunsul.
Ajungi sa fii întemniţat în propriul tău suflet cu propriile tale sentimente,evaluandu'le pe fiecare încet si realizand cat de multe ai pierdut si cat de multe lucruri nu le'ai făcut la timpul potrivit.

Si cu toate acestea,eşti capabil sa trăieşti cu adevărat clipa?
Sa o consideri ultima,ca si cum în momentele ce vor urma totul se va face scrum si acesta va fi purtat spre taramuri necunoscute,unde toate aceste sentimente si trăiri ti se vor părea străine?

Dar totuşi,cum poti sa mai trăieşti clipa atunci cand eşti conştientă ca l'ai pierdut?Si ca fiecare moment petrecut a fost doar o minciună frumoasă,pe care ti'o aminteşti vag si îţi macini mintea sa poţi sa'ti mai aminteşti încă o data gustul buzelor lui,caldura cu care el te îmbrăţişa si privirea care te hipnotiza de fiecare data cand te privea fix în ochi si vedeai iubirea pe care acestia o degajau,ca si cum prin ochii lui ti se deschidea o poarta spre sufletul lui.

Si cu toate acestea,întrebarea este dacă poţi trai aceste franturi de fericire în momentul în care acestea se întampla sau doar după ce totul apune îţi dai seama cu adevărat de intensitatea acestor clipe?

Thanks a lot Milkshake.Chiar m'ai ajutat enorm in elaborarea acestui post.Se pare ca o experienta in plus nu strica niciodata :).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu